Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » Home Audio & Video » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Setup new RP-280F - Missing the mids and lows!

Speakers - www.avsforum.com
Hi all,

Just got my new pair of Klipsch RP-280F set up, along with an Emotiva S8. I've attached it to a Yamaha RX-V665 (a bit older, but seems like it should have had enough power). Attached an iPhone via RCA (tried two different inputs).

The sound is missing the mids and lows! Excellent highs, though. I can crank up the S8 and get some low, but there is nothing in the middle still even with that. I've got a low end of bookshelfs from Monoprice that sound better (didn't try through the Yamaha)! I don't think it's the source, as the same tracks over the same cable sound great on another set of speakers. Could it be the Yamaha? I've got it on the Straight setting (also tried Pure Direct) and no Tone adjustments.

Thanks for any help!!! Super excited to get these working well.
Date: Jan 13, 2018   


Last videos:

When History repeats in Video
When History repeats in Video
Happy on SYFY
Happy on SYFY
apple fired a engineer
apple fired a engineer
How Sony TV's are made
How Sony TV's are made
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Songs that ROCK--give us the vid
Songs that ROCK--give us the vid
New Dirac enabled Lexicon AVRs
New Dirac enabled Lexicon AVRs
Gotta respect CRTs
Gotta respect CRTs
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
production-frontend
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more