Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » General » Read message
RSS: Subscribe to RSS

8Gb Ram installed (4gb reserved to...

Electronics - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
Hello TFS team, Happy new year!

I have a weird issue, for some reason I cant use all my 8GB ram.

I tried to fix it through /msconfig and nothing happened.

I also checked if BIOS recognises my RAM and it's just fine, Im so confused IDK what to do..

My Rams are (2x2gb) 1600MHz Kingston & (1x4gb) 1600 Mhz Kingston, both same CAS and other stuff, everything worked fine in the past until last 3 days.

The only solution Im thinking at the moment is to reinstall windows, but before I do that I'd like to know if there is anything else to try.
Date: Jan 11, 2017   


Last videos:

Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Sub Anisotropic conductive film (ACF) with solider power?
Strange horizontal spikes/lines on...
Strange horizontal spikes/lines on...
Strange horizontal spikes/lines on...
Strange horizontal spikes/lines on...
An insulated-gate bipolar transistor?
An insulated-gate bipolar transistor?
An insulated-gate bipolar transistor?
An insulated-gate bipolar transistor?
An insulated-gate bipolar transistor?
An insulated-gate bipolar transistor?

Cars ·
Travel ·
Pets ·
production-frontend