Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » General » Read message
RSS: Subscribe to RSS

8Gb Ram installed (4gb reserved to...

Electronics - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
Hello TFS team, Happy new year!

I have a weird issue, for some reason I cant use all my 8GB ram.

I tried to fix it through /msconfig and nothing happened.

I also checked if BIOS recognises my RAM and it's just fine, Im so confused IDK what to do..

My Rams are (2x2gb) 1600MHz Kingston & (1x4gb) 1600 Mhz Kingston, both same CAS and other stuff, everything worked fine in the past until last 3 days.

The only solution Im thinking at the moment is to reinstall windows, but before I do that I'd like to know if there is anything else to try.


Read responses in techsupportforum.com

Last videos:

The Innocents - Netflix Series
The Innocents - Netflix Series
Sacred Games Series - Netflix
Sacred Games Series - Netflix
Another out of box thought; Exciter Panel speakers ; Interesting
Another out of box thought; Exciter Panel speakers ; Interesting
Apparently there is a new Elac B6
Apparently there is a new Elac B6
Requiem on Netflix
Requiem on Netflix
Mute - Netflix
Mute - Netflix
Seven Seconds - Netflix
Seven Seconds - Netflix
CES 1980 - A Retro Look Back
CES 1980 - A Retro Look Back
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more