Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » Home Audio & Video » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Fisher 500 mono no sound?

Fisher | Audiokarma Home Audio Stereo Discussion Forums - audiokarma.org
I found a fisher 500 mono stereo receiver on the sidewalk a few years ago (yes!)

I didn't really know what I found until I plugged it in and connected my speakers. My boston's never sounded so good.

I got an initial cloud of burnt dust and then everything was great. After about 20 - 30 hours of playing all of the sudden the sound went out. There was not sound or anything.

it seems like all of the tubes light up, but I don't know where to start trouble shooting or what to test or how.

I own vintage scooters and the electrics can be complicated and a bit messed up once the farmer gets a hold of them, so I'm not a newbie to wiring and soldering, or tracing connections, I just don't know circuit boards or tubes or stereos.

Any help is appreciated.

IMG_8918 by biminyrd posted Oct 11, 2017 at 10:00 PM

IMG_8917 by biminyrd posted Oct 11, 2017 at 10:00 PM

IMG_8916 by biminyrd posted Oct 11, 2017 at 10:00 PM

IMG_8915 by biminyrd posted Oct 11, 2017 at 10:00 PM

 


Read responses in audiokarma.org

Last videos:

Mute - Netflix
Mute - Netflix
Seven Seconds - Netflix
Seven Seconds - Netflix
CES 1980 - A Retro Look Back
CES 1980 - A Retro Look Back
When History repeats in Video
When History repeats in Video
Happy on SYFY
Happy on SYFY
apple fired a engineer
apple fired a engineer
How Sony TV's are made
How Sony TV's are made
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more