Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » Home Audio & Video » Read message
RSS: Subscribe to RSS

New build painfull issue; Mobo or...

Home Theater - Tech Support Forum - www.techsupportforum.com
Dears,

I have built the following baby for my son:

Asus H170M-Plus

i3 7100 3.9GHz

2 x Kingston 4096 MB 2133 MHy

Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti

WD10 1TB

Corsair VS 550Watt

Windows 10

The graphic card does not work; at boot, fans spin for few seconds then stop. No video output. I have to use the MOBO integrated card.

Asus advised me to update BIOS to 3403 ver. : did it but nothing changed.

Windows sees the Graphic card and says it works properly.

Going crazy here.

Any advice?

Many thanks

JJ


Read responses in techsupportforum.com

Last videos:

Sacred Games Series - Netflix
Sacred Games Series - Netflix
Another out of box thought; Exciter Panel speakers ; Interesting
Another out of box thought; Exciter Panel speakers ; Interesting
Apparently there is a new Elac B6
Apparently there is a new Elac B6
Requiem on Netflix
Requiem on Netflix
Mute - Netflix
Mute - Netflix
Seven Seconds - Netflix
Seven Seconds - Netflix
CES 1980 - A Retro Look Back
CES 1980 - A Retro Look Back
When History repeats in Video
When History repeats in Video
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more