Forumsee logo
Forumsee » Consumer Electronics » Home Audio & Video » Read message
RSS: Subscribe to RSS

Video interference

GENERAL AV Discussions - forums.audioholics.com
Hello I'm having a issue with something in my home theater.

When I load a Blu Ray disc into my BluRay player and push play I get a sharp white and multi colored line on the top of my screen when the disc loads?

The line only appears briefly during this moment and never happens during a movie.

This is driving me nuts!

The equipment i use is as follows\

TV- Sharp Aquos Quattron+ 60 inch Model No. LC-60SQ15U

Blu Ray Player- Sony BDP-S6200

Receiver- Sony STR-DN1070

I have checked and replaced cables and settings in both the tv and blu ray player with zero changes.

I should also note that this happened with my Onkyo receiver too.

Any help would be Great!


Read responses in forums.audioholics.com

Last videos:

CES 1980 - A Retro Look Back
CES 1980 - A Retro Look Back
When History repeats in Video
When History repeats in Video
Happy on SYFY
Happy on SYFY
apple fired a engineer
apple fired a engineer
How Sony TV's are made
How Sony TV's are made
Life Videos Youtube
Life Videos Youtube
Songs that ROCK--give us the vid
Songs that ROCK--give us the vid
New Dirac enabled Lexicon AVRs
New Dirac enabled Lexicon AVRs
Cars · 
Mobility · 
Hardware · 
Motorbikes · 
Travel · 
Boating · 
Aviation · 
production-frontend
About Forumsee · Contact · Privacy policy · Request content removal
We use cookies for navigation analysis and personalized advertisement. By using our site, you agree to our use of cookies.
Accept  ·  Learn more